| 5 yorum ]


Ünlü iç giyim ve moya-bikini markası olan Victoria's Secret 2009 yaz modellerini tanıttı. Anlaşılan bu yaz oldukça renkli ve hareketli geçecek.Çekimlerde Victoria's Secret'a usta manken Miranda Kerr eşlik etti.Sonuçta bu mühtiş çekim ortaya çıktı.İşte Victoria's Secret'ın 2009 yazı için hazırladığı bikini modelleri.







5 yorum

Butikpartim dedi ki... @ 9 Mart 2009 09:10

Her zamanki gibi harikalar.Tek geçiyorum..Geçen yaz beğendiğim birkaç model vardı,tatilime denk getirememiştim,bu seneye artık,umarımmm :)

Adsız dedi ki... @ 22 Mart 2009 04:04

bu mayaoları nerden bulabiliriz

Aysan dedi ki... @ 22 Mart 2009 04:19

Şu anda ülkemizde Victoria secret's ın satışları internetten yapılıyor ama önümüzdeki aydan itibaren Park Bravo bünyesinde ülkemizde de mağazasınında açılacağını biliyorum.

Adsız dedi ki... @ 28 Haziran 2009 05:01

ben 34 bedenim victoria secretın sitesinden bikini almak istedim ama 34 a-b-c diye kategoriler çıktı bana yardımcı olabilir misiniz? atrıca ingilizcem çok iyi olmadığı için Türkiye'ye gönderebiliyorlar mı onu da bilmiyorum ama alt üst ayrısatıldıklarını ve kendine göre bikini tasarlayabileceğimizi öğrendim.Acaba hangi beden benim bedenimdir onlar uzun insanlar ben 160 ım cevap bekliyorum teşekkürler

Aysan dedi ki... @ 28 Haziran 2009 07:44

Bedenlerin a-b-c olarak değişmesinin sebebi şu;bazı kadınlar iridir fakat göğüsleri küçüktür.Bu yüzden böyle alternatifler sunulur.Bunların en küçüğü a'dır ve gitgide büyür.eğer zayıfsanız sizde a beden kullanıyorsunuzdur.Bazen aa olur oda en küçük bedendir.
gelelim sipariş konusuna.Victoria secret bkinileri internet üzerinden türkiye'ye satış yapıyor.Siparişlerin Türkiye’ye gelmesi ise en az 5 gün en fazla ise 10 gün sürüyor. Nakliye ücreti için ortalama 20 dolar ödeniyor.
ayrıca internette yapmış olduğum araştırmalarda türkiye'de "Viktoryam.com" adlı bir site kurulduğunu ve buradanda sipariş verilebildiğini okudum.Tamamı türkçe olan bu siteden sipariş vermek çok kolay.
Ama ben daha önce buradan hiç sipariş vermediğim için güvenilirliği hakkında bir yorum yapamam.O yüzden siz daha ayrıntılı bir araştırma yaparak buralardan da sipariş verebilirsiniz.
Eğer sipariş verirseniz daha sonra üründen olan memnuniyetinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...