| 2 yorum ]

Günlük hayatta yapmış olduğu kombinler ve özel gecelerde giydiği elbiseler,kullandığı aksesuarlar ve saç modelleriyle Jessica Alba'nın kendine has bir modası var.Ten rengine yakışacak başarılı elbise seçimleri onu her zaman diğerlerinden bir adım öne taşıyor. Prada,Armani,Miu Miu ve Chloe en çok tercih ettiği moda markaları.Jessica Alba'nın ten rengine yakın bayanların özellikle parlak renkleri tercih etmesini tavsiye ederim.

Jessica Alba giyim tarzında genelde sırt dekoltelerinden hoşlanıyor.Kullandığı el çantaları ise şıklığına şıklık katıyor.Özellikle aşağıdaki elbise benim favorimdir.


Jessica Alba günlük hayatta son derece rahat ve eğlenceli kombinler oluşturuyor.Elbise üzerine giyilen hırka kombini,taytlar,boy friend jeanler ve hiç çıkartmadığı güneş gözlükleriyle sokak modasına adeta ilham veriyor.

Her zaman kahverengi saçlarıyla görmeye alıştığımız Jessica alba nadiren saçrenginde değişiklik yapsada genel olarak ilk tercihi kahve tonları oluyor.Arada bir sarı saç renginide kullanıyor.Jessica Alba topuzları çoğu kişiye ilham veriyor.O çok meşhur Jessica Alba topuzlarını Buradan bulabilirsiniz.
Saç modellerinde ise genelde dalgalı modelleri tercih ediyor.Dağınık ve örgülü topuzlarda tam onuna göre.Arada bir kahkülleriyle ve perçemleriyle oynayarak imajını değiştiriyor.Ben ise aşağıdaki fotoğraftaki at kuyruklu saç modelini çok beğeniyorum.

2 yorum

Adsız dedi ki... @ 23 Mayıs 2010 00:01

jessica alba benimde cok sevdigim ünlülerdendir.kendisinin giyim tarzini cok begeniyorum,özellikle günlük hayatindaki salas tarzi cok hosuma gidiyor. harika bir link olmus.emegine saglik.

Hande dedi ki... @ 26 Mayıs 2011 08:37

Tarzı şık,sade giydiğini yakıştırıyo kendine bunun yanında taktığı takılarda bir o kadar güzel benzerlerini bulabilmek internetten çok kolay hale geldi

http://boybeyipirlanta.com/Products/Pirlanta-

Kupe_Pirlanta-Gumus-Kupe_Gumus-Cicek-Kupe-Madison
Sallantılı küpeleri seviyor Jessica Alba bizde seviyoruz:))

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...