| 0 yorum ]

Dünyanın en çok taklit edilen markası olan Louis Vuiton 2009-2010 Sonbahar-Kış Kreasyonunu modaseverlerin huzuruna sundu.Kışa özgü hazırlamış olduğu cıvıl cıvıl renklerle dikkat çeken Louis Vuitton sıradışı kesimleri ile deadından söz ettirmeyi başarmış durumda.Bu kış renkleriyle içimi en çok ısıtan kreasyon Louis Vuitton'un.Volümlü etekler,kemerler,geniş vatkalar en çok kullanılan detaylardan.




Kabarık karpuz kollar bir kaç sezon önceki gibi yine oldukça moda durumda.Pudra tonlarındaki elbiseler son zamanların yükselen trendleri arasındaydı.Louis Vuitton'da boş durmamaış.Kolleksiyonunda bu renge geniş bir renk vermiş.Fuşya da bu sezon oldukça çok kullanılacak.
Kalem etek modeli kışın eteklerde en çok karşımıza çıkacak olan model durumunda.

Defilede sergilenen ayakabılarda görülmeye değerdi.Enteresan topuklarıyla bu sezon Louis Vuitton ayakkabıları moda severlerden tam not aldı.
Gelelim en çok taklit edilen çantalara...Hemen hemen tüm markalarda olduğu gibi Louis Vuittonda da durum değişmemiş.Çanta tasarımları genelde el çantaları üzerine.Geniş bir renk skalasında üretilen çantalar görmeye değer doğrusu.Anlaşılan bu sezonda Louis Vuitton çantaları oldukça çok taklit edilecek.
Benim favorim yukarıdaki fotoğraflardan sol taraftaki model.



0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...