| 2 yorum ]


 2009 İlbahar-yaz sezonunda topuklu ayakkabılarda deri oldukça moda.Desenli ve işlemeli deriler de bu sezon oldukça çok kullanılacak.Yılan derisi ise  en çok tercih edilenlerden.
 Egzotik desenli topuklu ayakkabılara ve terliklerede bu sezon vitrinlerde sıksık rastlayacagız.Bu modellerde göze çarpan detaylar;Boncuk işlemeler,kızıl derelileri andıran  desenler ve birbirinden farklı renkler.
 Gelelim bu kış Christian Dior önderliğinde başlatılan sıradışı topuk modasına.Bu sezon bir çok markanın kreasyonu içerisinde yer alan bu enteresan topuklu ayakkabılar bu yaza damgasını vuracak.Doğrusu bu topuklarında ayakkabıya ayrı bir güzelik kattığını söylemeden geçemiycem.
 Bu yazın diğer trendlerinden biriyse metal ve boncuk işlemeli,sarmalı ve geniş bandlı ayakkabılar.Dore zincirlerle işlenmiş ,pullarla tamamlanmış gösterişte son noktayı temsil eden bu ayakkabılar hanımlar tarafından kışın o kadar çok sevildi ki yazında bu trendin devam etmemesi imkansız olur.Sarmalı ve bağcıklı ayakkabılar bu yazda oldukça trend.Bu modellerin topuklusu topuksuzu her tarzı oldukça makul.Çünkü bağlamalı ayakkabılar yazın elbiselerin altına en çok yakışan kombiner biri...

2 yorum

tasarım mekani dedi ki... @ 23 Mart 2009 02:59

Merhaba,
bu topuklar cok yuksek yaa.. :)) Ama seyretmesi guzel. Guzel bir hafta diliyorum. medinem

Adsız dedi ki... @ 23 Mart 2009 09:05

gucciden gelen o mar high heelser yaza benim olacak!! bana ne :D

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...