| 1 yorum ]

Son zamanların yıldızı yükselen isimlerinden biri Henry Cavill.Dunhill markasının yüzü oldu.Bu ayda "Cosmo Crushworthy" dergisine verdiği pozlar ve yaptığı röportajlarla adından iyiden iyiye söz ettirmeye başladı.  5 Mayıs 1983 doğumlu olan Henry Channel adalarında doğdu.Boyu:1.85 Hakkındaki bilgiler;İngiltere'yle Fransa arasındaki Great Britain adlı küçük bir adada büyümüş..
Rüyalarındaki rol:Büyük İskender..
Deri ceket giymekten hoşlanıyor.
Şuanda The Tudors dizisinde oynuyor.Dizi Amerikadaki ShowTime kanalında izlenme rekorları kırıyor.Bu dizi ülkemizde de 2 sezondan beri yayınlanıyor.Şuanda e2 ekranlarında çarşamba günleri saat:22:15'de 2. sezonun tekrar bölümleri veriliyor.Bu diziyi izlemek isteyenler için büyük bir şans.Şuanda Amerika'da 3. sezon çekim aşamasında.ilerleyen aylarda o da ekranlarda verilecek. 8.Henry'nin sarsıntılı hayatını anlatan The Tudors bence izlenmeye değer.Dizinin diğer oyuncuları:Jonathan Rhys Meyers ve Natalie Dormer.









  Bu resimlerde diziden bazı kareler.Bu arada dizi 60.emmy ödüllerinde en iyi kostüm ödülünüde almıştı.Haberimi Buradan okuyabilirsiniz.

1 yorum

Unknown dedi ki... @ 23 Mart 2009 04:21

Dizinin ilk sezonunda saçları kısa muhteşemdi, sonra sakal ve saçlar uzadı o kadar iyi olmadı,Jonathan Rhys Meyers'dan daha fazla diziyi izlememde rolu vardır diyebilirim :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...