| 0 yorum ]

Elbiseler

Yazın ince kumaşlı,keten elbiseler her zaman çok kullanılır.Bu gelenek bu yazda tüm hızıyla devam ediyor.Yeni sezonda Topshop,H&M ve Koton bu tarz elbiseleri oldukça çok kullanmış,bakmanızı tavsiye ederim.
Harem pantolonları

Moda dünyasının en son trendi harem pantolonlar.Tam yaza geçmek üzereyken aniden modaya damgasını vuran harem pantolonlar,bütün yaz vitrinlerden inmeyecek.Harem pantolonlar tulum haline getirildiğinde de çok şık olacağını düşünüyorum.Sanırım bunu modacılarda düşünür ve yakında piyasaya sürülür diye umut ediyorum.
Volümlü ve volanlı etekler

Bu sezonun ve yaz sezonunun en önemli trendlerinden birisi,volümlü etekler.Yazın gelmesiyle etek uçları hareketlenmeye başladı anlaşılan.Yukarıdaki modellerde gözükmesede,volanlı elbiselerde oldukça trend bu aralar.Onunda haberini en yakın zamanda yapıcam.
Şortlar

Bu yaz tulumlar bir hayli moda.Bunun etkisinden olacak ki şortlu tulumlar hazırlanmış ve çok da hoş olmuş.Bir kemer veya şapkayla tamamlanan bu tulumlarla bu yaz mutlaka bolbol karşılaşacağız.Bu arada şortlar bir kaç sezondan beri oldukça moda ki kışın bile soğuğa hiç aldırılmadan sıksık giyildi.Bu yazın diğer sezonlardan farkı; yüksek belli şortlar oldu.Yukarıdaki kombin bunun en iyi bir örneği.
Mini etekler

Yaz olurda,şortlar trendler arasına girerde,mini etekler girmez mi hiç?Bu yazda yüksek belli mini eteklere oldukça çok talep var.Bunun yanısıra kot etekler ve uçları volanlı etekler bu yaz trendler arasında yer alacak.

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...