| 1 yorum ]

Audren Hepburn beyaz perdenin gelmiş geçmiş en iyi aktristlerinden ayrıca günümüzde hala etkisini sürdüren bir still ikonu ve zarafet kelimesinin tam karşılığı.Kendine ait tarzı ile kendi döneminin bir numarası olan Audrey günümüzde bir çok moda akımının ise baş kahramanı.Her daim giymiş olduğu çok şık elbiseleri,uzun ipek eldivenleri ve oldukça sade makyajıyla son derece asil bir duruşa sahip oan Audrey Hepburn aynı zamnda örnek gösterilenilecek bir karaktere sahipti.
Yapılan bir çok ankette ise Audrey "Tüm Zamanların En Doğal Güzeli" olarak defalarca seçilir.
Elle dergisi güzellik editörü Rosie Gren,Audrey için şöyle der “Audrey, doğal güzelliğin vücut bulmuş halidir”. Dik yürüyüşü, bir kuğuyu andıran boynu ve zarafetiyle kendine sonsuz güvenen, iç huzuru bulmuş bir kadın portresi çizen Audrey Hepburn’e güzelliğin sırları sorulduğunda cevabı bütün kadınlara, hatta erkeklere rehber olacak nitelikteydi:

“Çekici dudaklara sahip olmak istiyorsanız, dudağınıza tatlı sözden başkasını dokundurmayın. Güzel gözleriniz olmasını istiyorsanız, güzel insanlarla göz göze gelin, gerçek dostlar edinip sık sık görüşün. İdeal beden ölçülerine sahip olmak ve zayıf kalmak istiyorsanız, yemeğinizi yoksullarla ve açlarla paylaşın. Alımlı saçlara sahip olmak istiyorsanız, çocuğunuzun günde en az bir kere saçlarınızı okşamasına izin verin. Dikkat çekici pozlar vermek istiyorsanız, yanınıza bilgelik ve alçak gönüllüğü alarak yürüyün. Asla cahilce ve gururla yürümeyin. Bir kadının güzelliği giydiği elbisede, beden ölçülerinde ya da saç stilinde değildir. Bir kadının güzelliği gözlerinden okunur. Çünkü gözler, kalbe yani aşkın yaşadığı ülkeye giden kapıdır. Bir kadının güzelliği; yüzündeki benlerden değil içinde sakladığı ruhundan okunur; sevgiyle gösterdiği ilgi, beslediği tutkudur. Ve güzellik, geçen yıllarla birlikte yalnızca daha da artar.”AUDREY HEPBURN...





1 yorum

Aphraell dedi ki... @ 30 Haziran 2009 05:23

Mükemmel bir kadın ya. Söylediği sözler o kadar doğru ki resmen gözlerim doldu okurken, keşke söylediklerini her daim başarabilsek..

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...