| 1 yorum ]

Bu sezonun ve önümüzdeki bir kaç sezonunda makyaj modelleri içerinden en çok tercih edileni ve kullanılanı dumanlı göz makyajı dumanlı göz makyajı ile ilgili ayrıntılı bilgiye Buradaki haberimden ulaşabilirsiniz.Doğru uygulandığında surata oldukça çok yakışan bu makyaj stili Miranda Kerr'inde en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor.

Sade makyajlar özellikle sıcak yaz aylarında çok fazla tercih ediliyor.Yüzü olduğundan genç gözsteren bu makyaj stilli bu yaz bayanlar tarafından da oldukça çok kullanılıyor.Göz etrafına tamamen uygulanan ten renginde farlar(belli olmayacak sadece pırıltı yapacak tonlar)
üzerine yoğun olarak uygulanan rimel.Şeker pembesi allık ve pembe parlak bir ruj.
Dip not olarak anlattığım bu makyaj modelinin özellikle kahküllü saç modellerinde oldukça çok yakıştığını söyleyebilirim.
2009 yaz sezonunun makyaj trendleri arasında parlak rujlar,pembe farlar,şeftali tonlarındaki allılarda büyük yer kaplıyor.

Eyeliner kullanılan makyaj modelleri bana göre her zaman çok asil ve iddaalı duruyor.Bu sezon bu konuda değişik alternatifler sunulmuş ve çeşitli renklerdeki eyelinerler raflardaki yerini almışlar.Benim bu sezon en çok beğendiğim eyeliner rengi beyaz olan,beyaz eyeliner nasıl duruyor diye merak ediyorsanız buradaki haberimden bakabilirsiniz.

Eğer elmacık kemikleriniz Miranda Kerr kadar belirgin değilse alığınızı sürmeye elmacık kemiklerinizin altından şakaklarınıza doğru yapın.Miranda kerr kadar belirgin yüz hatlarına sahipseniz,o zaman allığınızı elmacık kemiklerinizin üzerinden şakaklarınıza doğru uygulayın.

1 yorum

Adsız dedi ki... @ 18 Ağustos 2011 15:19

MIRANDANIN SAC RENGI COK GUZEL RENGI NE ACABA

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...