| 3 yorum ]

Kumral Tene Uygun Saç Renkleri {Bronz Ten}.Bu ten rengine uygun bayanlar,aslında çok fazla rengi tercih edebilirler.Sadece platin sarı gibi çok açık renklerden kaçınmalılar.Resimlerde açıklı koyulu bir çok kumral ten örneği verdim.Kumral tene uygun olan saç renkleri,en koyusu siyahtan başlar.Bu ten rengindeki bayanlar siyah saç kullandığında yüz hatları ortaya çıkıyor.Eğer sizde Penelope Cruz gibi yüz hatlarınızı ve yüz kemiğinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız siyah saç kullanabilirsizi.Ayrıyetten;Kahverenginin her tonu bu ten renginde kullanılabilir.Koyu kestane tonlarından , kumrala kadar.Karamel saç renkleride yine kumral tenli hanımlar içinde en çok tercih edilen renklerdendir.
Bal köpüğü saç rengi kullanılabilir.Ayrıyetten açık renkli balyajlarda en çok bu ten rengine yakışır.Kızıl saç renginden kaçının.Doğal saç renkleri tamda kumral tenli bayanlara göre.

3 yorum

Adsız dedi ki... @ 9 Ocak 2012 04:08

Kumral Tene Uygun Saç Renkleri {Bronz Ten}kısmında ilk başta bulunan resimdeki saç rengini öğrenebilir miyim? (Mariah Carey ve Penelope Cruz un yanındaki resim)

Adsız dedi ki... @ 5 Ağustos 2012 05:31

keske benim tenime sac rengi bulabilseydiniz

Adsız dedi ki... @ 30 Aralık 2012 13:45

Bence kumral tene rofle cok guzel yakisir

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...