| 0 yorum ]

Moda&Stil,Güzellik&Sağlık gibi bayanları yakından etkileyen konularda MiaPosta son dönemin önemli kaynaklarından biri.
Sizlere MiaPosta'dan bahsetmek istiyorum.İlk olarak MiaPosta Kimdir bir tanıyalım.İsterseniz MiaPostayı kendi kaleminden dinleyelim...
"Mia bir şehir gezgini ve hayat deneyimcisi. Bu yaz hangi tasarımcının taçlarının moda olacağından, hangi Galata mekanında çakırkeyif olunacağına, en iyi yüz bakımını nerede yaptırabileceğinden hafta sonu kafa dinlemek için nereye kaçabileceğine kadar hayatı renklendirebilecek her türlü bilgi Mia’nın ilgi alanına giriyor.
Mia herkesin yaptığı şeyleri yapmaktan çok kendi kalp atışlarını hızlandıran şeyleri; gezip gördüğü, yiyip beğendiği, giyip yakıştırdıklarını paylaşmayı seviyor. Arkadaşlarının 'Bunu ancak sen bilirsin' diye arayıp tavsiye almasından bıkıp usanmıyor, bunu kendine iş ediniyor.
Hafta içi her gün yolladığı e-bültenlerde Moda - Stil, , Yeme – İçme, Güzellik - Sağlık, Gezme - Tozma, Evcilik, Sanat – Tasarım, Lifestyle ve Minik Mia kategorileri altında deneyimlerini arkadaşlarıyla paylaşan Mia, tavsiyelere de her zaman açık. Beğendiği fikirleri herkesle paylaşıp fikir sahiplerine sürpriz hediyeler veriyor."
Kendini bu şekilde anlatıyor,bu eğlenceli blog.Şehirli kadının adeta baş ucu rehberi MiaPosta.Her bayanın ilgisini çekecek alanlarda ve ilgi uyandıracak konularda yazıyor.Bence sizde hemen Mia'nın bu eğlenceli yaşantısını keşfe dalın.Tek yapmanız gereken Burayı Tıklamak.

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...