| 0 yorum ]

Adı; Freja Beha Erichsen
Doğum Yeri; Roskilde , Danimarka
Doğum Tarihi; 18 Ekim 1987
Boyu; 1.78 m
Beden Ölçüleri; 80-60-89
Bedeni; 34
Burcu; Terazi

Freja beha Danimarkalı bir manken ajansı tarafından bir takside keşfedildi.2005 yılında profesyonel manken olarak modellik hayatına atılan Freja beha o günden beri sayısız markanın yüzü oldu.yüzlerce markanın podyumunda arz-ı endam etti ve bir çok dergiye kapak oldu.

Chanel, Dior, Gucci, Burberry, Alexander Wang, Prada, Balmain, Balenciaga, Christian Lacroix, Zac Posen ve Sonia Rykiel gibi önemli markaların defilesinde yürüdü.

Calvin Klein, Hermes, Chanel, Gianfranco Ferré, Pringle İskoçya, Emporio Armani, Roberto Cavalli, Chloé, Karl Lagerfeld, MaxMara,Balenciaga, Jil Sander, Gucci, Hugo Boss, H & M, CK gibi markların reklam kampanyalarında yer aldı.

Valentino, Pollini, Jaeger, GAP ve Tom Ford markalarının gözlük reklam kampanyalarının baş mankeni oldu.

Calvin Klein'in IN2U kokusunun medya yüzü.

Vogue Paris Freja Beha Erichsen 'ı 2000'lerin en iyi 30 modelinin arasında gösteriyor.

Freja Beha son zamanların en çok iş yapan mankenleri arasında.Agresif ve feminen tarzı sayesinde podyumların bir görünce unutulamayacak farklı yüzlerinden.Oldukça cool bir tarzı,vücudunda tam 16 tane dövmesi var.Sigara içmek en kötü bağımlılığı halinde.

Yukarıda adı geçen markaların çoğu defilelerinin açılışlarını Freja Beha ile yapıyor.Kaliteli işleriyle moda dünyasında isminden sıkça bahsedilen Freja Beha,adı hafızalardan uzun süre silinmeyecek modeller arasında.

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...