| 0 yorum ]

TIFFANY & CO Takılarıgerek tasarımları gerekse göz alıcı pırlantalarıyla oldukça göz dolduruyor.Yeni sezonda TIFFANY & CO takıları favorim...Nişantaşı mağazasında birbirinden şık modelleriyle TIFFANY & CO sizleri bekliyor..
Yaşamda kutlanması gereken önemli anlar vardır: Bir bebeğin dünyaya gelişi, evlilik yıldönümleri, belki bir doğumgünü ya da mutlaka ödüllendirilmesi gereken başka önemli bir başarı.
Tiffany Celebration yüzükleri, sizin, ailenizin ve tüm sevdiklerinizin en mutlu anlarını kutlamak ve bu güzel anları sonsuzluğa taşımak için tasarlandı.
Tiffany&Co. hayatınızın kutlanması gereken önemli dönüm noktalarını, birbirinden çekici yüzük tasarımları ile sonsuzluğa taşımayı amaçlıyor. Pırlanta ve diğer değerli taşların göz alıcı parlaklığı ve ateşini, her biri çok değerli ve benzersiz tasarımlara aktarıyor. Bu özel tasarımlar kişisel başarılarınızı kutluyor; yaşamdaki en özel anlarınıza tanıklık ediyor; hayalini kurduğunuz her ne varsa, ona sahip olduğunuz için sizi ödüllendiriyor. Sonsuzluğun simgesi nadide pırlantaların süslediği bir Celebration yüzük, sonsuz olmasını istediğiniz güzel bir anı, hafızalardan silinmeyecek özel bir şölene dönüştürüyor.
Sarı, beyaz altın ve platinin pırlanta ve değerli taşlarla kombinlendiği, tasarım harikası Celebration yüzük modellerini Türkiye’de sadece Tiffany&Co., Damas Nişantaşı, Çırağan ve Kanyon Mağazalarımızda bulabilirsiniz..

Tiffany & Co. geçtiğimiz baharda doğanın yenilenmesi ritüelini pırıltılı bir mücevher koleksiyonuyla kutlamıştı: Tiffany Garden.
Tiffany Garden koleksiyonunun ilham kaynağı efsanevi tasarımcı Paulding Farnham’ın (1859–1927) pırlantalı floral broşları. Botanik illüstrasyon eğitimi alan Farnham 19. ve 20. yüzyıllarda Tiffany’nin baş tasarımcısı olarak katıldığı dünya çapındaki sergilerde altın madalyalar kazanmıştır. Kuşkusuz bu madalyalar sayesinde Tiffany & Co. Mücevher dünyasının tartışmasız lideri haline gelmiştir.
Tiffany Garden koleksiyonu damla kesim ametist ve renkli taşların yanı sıra geleneksel gül-kesim pırlantalardan oluşan tasarımlarla adeta büyülü bir bahçeyi andırıyor.
Narin çiçek, kelebek, arı ve dragonfly figürleri hem tabiattaki canlıların hem de koleksiyonda kullanılan değerli taş ve nadir bulunan madenlerin kırılganlığına bir gönderme yapıyor.
Dünyanın öncü mücevher markası Tiffany & Co., değerli taş ve maden kaynaklarının sorumlu bir şekilde kullanılması yönünde de liderlik rolünü üstlenmektedir. Tiffany Garden koleksiyonunda kullanılan metaller ve değerli taşlar en çevreci yöntemlerle çıkarılırken, bu kaynaklara sahip olan ülkelerin gerek ekonomik gerekse sosyal gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunulmaktadır.

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...