| 1 yorum ]

2009 yılında en çok kullanılan ve tercih edilen saç renkleri kahverengi tonları ve bu tonların üzerine sarı balyajlar ve dolayısıyla Kumrallar olacak.Yukarıdaki resimde Keira Knightley'nin saç rengi işte tamda bu anlattığım renge en iyi örnek.Tam olarak bu tonlarla ilgili daha ayrıntılı bilgileri veren ve modellerle anlatan haberimi sizlerle daha sonra paylaşacağım.İşte ünlü bayanlar ve onların tercih ettiği saç renklerine göre 2009 yılının saç rengi trendleri.
Koyu kahve saç renkleri.Bu rengi temsil eden kişilerin bşında Katie Holmes,Katrine Zeta Jones,Angelina Jolie,Salma Hayek gibi ünlüler geliyor.Bu renk yüz hatlarını daha belirgin kılıyor ve bayanları daha genç gösteriyor.
Kumral;yukarıdaki yazımda da belirttiğim gibi kahverengi üzerine yapılmış sarı balyajlar ve dolayısıyla kumral saçlar bu sene bayanlar tarafından çok kullanılıyor,benim tercihimde bu yönden.Yukarıdaki modellerde kumral saç renklerine örnekler verdim.Bu yılın kumral tonları bunlar.
Kumral-Sarı;Kumral sarı,küllü kumral veya açık kumral diye adlandırılan modellerde bu yaz en çok kullanılanlar arasında olacak.
Sarı;Her dönem olduğu gibi sarı saç rengi bu sezonda bayanlar tarafından oldukça çok refavet görüyor.
Siyah;Beyaz tenli kadınlara en çok yakışan saç rengi bana göre siyahtır.Özellikle yukarıdaki resimlerde sol üst köşedeki Gossip Girl dizisinin Vanessa'sı Jessica Szohr'nin siyah saçları bu sene siyah saç rengini götüren en güzel örneklerden biri.

1 yorum

Adsız dedi ki... @ 8 Ekim 2009 20:12

Güzel Saç Modelleri ve farklı bir site. Başarılar dilerim.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...