| 1 yorum ]

Müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan ve adından sıkça söz ettiren Katty Perry,çılgın giyim tarzı ve kullandığı sıradışı aksesuarlarla da kısa sürede örnek alınan bir stille sahip oldu.Retro tarzının ruhunu en iyi yansıtan yeni nesil sanatçılardan biri.Retro tarzıyla ilgili ayrıntılı bilgiyi buradaki habberimde bulabilirsiniz.
Katty Perry özel gecelerde genelde parlak kumaşlardan tasarlanmış elbiseleri giymeyi seviyor.Kat kat etekler,renkli opak çoraplar,kırmızı topuklu ayakkabıları ve dudak şeklindeki el çantası onun tarzının vazgeçilmez parçaları.
Yukarıdaki resimdeki elbisesinin altına giymiş olduğu sarı topuklu ayakabı tam olarak onun tarzını yansıtıyor.Yine aşağıdaki resimde retro tarzının günümüzde,günlük hayata nasıl yansıtılabileceğinin bir örneği.


Genelde kahküllü saç kesiminden yana olan Katty Perry koyu saç renklerinden vazgeçmiyor.Makyajında ise iri gözlerini daha da ön plana çıkarmak için göz kapaklarının üzerine eyeliner uyguluyor ve yine retro tarzının bir parçası olarak yorumladığım kırmızı ruju ise en çok tercih ettiği makyaj ürünü olarak söyleyebilirim.

1 yorum

Butikpartim dedi ki... @ 8 Haziran 2009 10:22

Aşağıdaki iki saç modeli çok hoş,benim stilim..Küt kahküllü olanı fön gerektiriyor sürekli yalnız..

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...