| 0 yorum ]

Levi’s® ile enerji dolu ve “beyaz” bir ilkbahar-yaz sezonuna hazır olun.
Beyazın tonları ve gölgeli tasarımların çekiciliği, Levi’s®’ın ilkbahar-yaz koleksiyonunda göz alıcı bir yorumla yer buluyor. Levi’s® tepeden tırnağa denime bürünen 2010 yaz sezonunda, trendleri takip ederken farklı görünmek isteyenlere bembeyaz bir koleksiyonla göz kırpıyor.
Jean’in yaratıcısı Levi’s®, ilkbahar-yaz koleksiyonunda sezonun pozitif ruhunu beyazın tonları ve gölgeli tasarımlarla yansıtıyor. Beyaz modasının coşkusunu, mükemmel jean pantolonlar, yıkanmış ve eskitilmiş tişörtler ve ceketler bütünlüyor.
Levi’s®’ın yeni koleksiyonundaki tüm giysilerde gençliğin ve kampüs hayatının enerji dolu yaklaşımı hissediliyor. Gençlerin pozitif enerjisini yansıtan koleksiyon, tepeden tırnağa “cool” bir görünüm için beyaz giysilerin hepsinin aynı anda kullanımıyla yaz modasını baştan aşağı şekillendiriyor. Levi’s® koleksiyonunda renk solmaları ve ağartmalar hem üst hem de altlarda öne çıkıyor. Soluk renkli ekoseler ve çizgili desenlerin “feel good” temalı slogan tişörtlerde kullanılmasıyla “beyaz” baharın etkisi daha da yoğun olarak göze çarpıyor.
Denim kumaşta ise beyazlatılmış/ağartılmış jean hikayesi devam ederken, bu kez değişik boylar ve kişisellik öğesi devre giriyor. Yeni sezonun renk skalası beyaz kombinlerle başlayıp ağartılmış uçlara uzanan derinlemesine bir yapıya sahip. Parlak maviler beyaz görünümleri daha beyaz yaparken, sarı ve pembe renkler baharın yumuşaklığını stilinize yansıtıyor.

Kaynak;Basın Bülteni

0 yorum

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...